maandag 22 juni 2015

Dakbestrating. Daktegels met altijd droogopppervlak.


Klikbare Terrastegels ook voor uw Dak, oftewel Dakterrastegels.


Regelmatig krijgen we vragen van potentiële relaties of onze terrastegels ook geschikt zijn als balkontegel of dakterrastegel. Met ons eigen merk MyTerrace en gepatenteerd kliksysteem kunnen we dit gelukkig bevestigen.




En met onze rubbergranulaat tegel beschermt u de "huid" van uw balkon. Deze ondervloer is makkelijk te leggen evenals onze kliktegels van ons eigen merk MyTerrace. 


En wat te denken om uw eigen vloer zelf te decoreren?
Niet alleen met onze drainagetegels uit marmeren mozaïeksteentjes maar ook composiettegels met de afmetingen 30 * 60 cm. Deze collectie van MyTerrace met de afmeitngen 30 * 60 cm hebben we elders nog niet gezien. Bepaal zelf de uitstraling met kleuren van uw dakterras of balkon!


Decoreer zelf met de uitgebreide en onderscheidende collectie terrastegels en balkontegels van MyTerrace !  Een keuze uit TIEN (10) verschillende ontwerpen.
Neem maar eens een kijkje op Tuintegelshop.nl en bezoek ons eventueel in Someren.
Alles direct uit eigen voorraad leverbaar. Thuisbezorging tegen kostprijs is ook mogelijk.






4 opmerkingen:

  1. k heb op mijn terras ook van die handige kliksystemen op mijn balkonvloer liggen. Dit is handig en ziet er ook nog eens super uit! Ook mijn kindjes kunnen nu veilig op het terras spelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. k heb op mijn terras ook van die handige kliksystemen op mijn balkonvloer liggen. Dit is handig en ziet er ook nog eens super uit! Ook mijn kindjes kunnen nu veilig op het terras spelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb mijn balkon recent onder handen genomen. Ik heb kunststof vloertegels gelegd met een leuk patroon. Verder nog gezellig gemaakt met allerlei kruiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb mijn balkon recent onder handen genomen. Ik heb kunststof vloertegels gelegd met een leuk patroon. Verder nog gezellig gemaakt met allerlei kruiden.

    BeantwoordenVerwijderen