dinsdag 8 juni 2010

tuintegel of terrastegel gezocht? En net even iets anders dan de traditionele tegel?


Bij http://www.badkamerteakmeubelen.nl/ hebben ze een mooie collectie handgemaakte Tuintegels uit mozaiek. Mozaiektegels uit marmer en tegen een prijs die fors onder de reguliere prijzen liggen in de bouwmarkten en tuincentra. Dit is mogelijk doordat http://www.badkamerteakmeubelen.nl/ in partnerschap met de Indonesische producente produceert en hierna importeert.

Deze terrastegels zijn allemaal verlijmd op een plastic matje. Tuintegels op een plastic mat zijn makkelijk te verwerken en zijn ideaal voor uw tuinterras of overkapping. Ook voor het maken van paden in uw tuin zijn deze tuintegels uitermate geschikt. Door de drainage kan water goed weglopen en kan onder de tegels door naar een afvoer geleid worden indien gewenst. Deze terrastegels zijn erg mooi om te zien, de kleuren zijn door elkaar te gebruiken. De variaties zijn dus eindeloos. Het onderhoud van de tuintegels is nagenoeg nihil. Voor het grootste gedeelte is het een natuurproduct. U zult er jaren plezier aan beleven.

http://www.badkamerteakmeubelen.nl/ heeft tijdelijk een schitterende aanbieding waarbij de korting t.o.v. de andere aanbieders vaak tussen de 25% en 30% ligt.


Binnenkort komen ze ook nog met composiettegels. Houtkleurige composiettegels welke ze zelf, in compagnonschap, laten produceren en importeren.
We houden u in deze blog op de hoogte.

1 opmerking: